Göteborg Music Festival

Nok en gang har Göteborg vært av de beste korpsturene. Bortsett fra regn den første dagen, hadde vi strålende vær. Skola vi sov på var som sist, gammel og skummel. Og madrassen jeg og Charlotte delte hadde hull i seg, så vi sov bokstavelig talt på gulvet i fire netter, men at vi sju største fikk dele rom veide opp. Jeg er støl i hele kroppen etter alle latterkrampene (takk til Marius og Halvor), og selvsagt masse gåing, men tror det trengtes med tanke på alt godteriet og isen vi klarte å putte i oss. Er jo ikke vår skyld at det er så billig! 


Starbucks med Charlotte E, Oda, Eline og Charlotte W  


Chocolate Chip Cream. Nomnom


McDonalds med jentene ♥ 


Jeg og Charlotte på godterihandel, sa du?

Workshopsene vi deltok på var helt greie, men ettersom jeg tydeligvis begynner å bli litt stor, må jeg si jeg savnet utfordringer og flere på min egen alder. Finalekvelden var fin, da. Med rekordmange deltakere, ble det masse lyd. 


Rundt 350 korpsmusikanter. 


Næmmen, Charley da!!

Korpset hadde konsert, og jaggu kom bestemor Duck og spilte med oss. Koselig da, selv om hun fikk en del rare blikk, og prøvde å ta mye av oppmerksomheten. 


Hun ligner litt på ei jeg kjenner. 

Veldig sannsynlig var dette siste korpstur med Rena Skolekorps. Det føles kjemperart. Heldigvis har jeg korpsvennene for livet - dere er en fantastisk gjeng! Tusen takk til alle sammen, for alt vi har opplevd i løpet av disse årene. Vi spilles igjen! Glad i dere 

"Lost In Paradise"

Evanescence 

James Bond

Må legge ut en video fra konserten forrige helg. Det var bare helt fantastisk. Jeg er så glad jeg får lov til å være en del av Janitsjaren, av konsertene, musikken og det som hører med.

Sommerkurs

Én uke med musikk, spilling, sang, lek, morro og fantastiske folk, gjør Toneheim til det beste ferieminnet, nok en gang. På kurset føles det som jeg lever i en stor boble. Det jeg tenker på er musikken og menneskene der, og egentlig ønsker jeg bare at tiden skal stoppe opp. Og jeg kan love deg at jeg ikke gjør annet enn å lengte tilbake da det er over. Å ankomme og være på Toneheim er noe av det beste jeg gjør i løpet av et år, mens å reise igjen er blant det verste.

Dagen starter alltid med oppvarming og diverse i instrumentgruppene. Der gjør vi daglige øvelser, er ekstra oppmerksomme på teknikk, spiller og planlegger et stykke til huskonsertene som finner plass hver kveld.

I løpet av uka har vi noen timer med musikkteori, noe alle og enhver har godt av å repetere. Valgfag er også på programmet. Jeg valgte øveteknikk, som innebar varierte tips og triks til god øving.


Brassband har vi også. Etter min mening er det en av favorittene. Lite låter bedre, eller hva?

Enetimer med pianist og instrumentlærer  er et must, og man lærer stadig noe nytt om seg selv. Det spilles på en låt, og fremføres om ønskelig på konsert.

Ensembler er grupper med flere ulike instrumenter, hvor det øves inn stykker som senere blir del av konsertene.

Hver dag er det også en lengre korpsøvelse, med et litt større utvalg stykker, som er hoveddelen på avslutningskonserten. 

Ved siden av dette arrangeres det hvert år en veldig sportslig volleyballturnering, en morsom og interessant lærerkonsert...

...og en fryktelig seriøs talentkonkurranse. Trenger jeg si mer?

Med dyktige, hysterisk morsomme og megakoselige voksne og ledere, er det ikke rart sommerkurs blir mer enn vellykket. Musikkvenner er ikke som andre venner. Og det er selvsagt sant som folk sier; man skaffer seg venner for livet. 
Tusen takk, alle på svart kurs! 

Scarborough, England

Noen fine dager på korpstur i England...

Dag 1

Fredag 17. juni dro 46 barn og voksne med buss fra Rena til Gardermoen, fly til England og buss frem til pensjonatene i Scarborough. Vi sov i "Guest Houses", og jeg delte rom med tre intressante jenter; Cecilie, Charlotte og Oda. Etter litt kveldsmat var det rett til sengs.


Standard busstur med korpset. 


Dag 2

Ettersom vi jenter er ekstremt effektive, fikset vi oss, spiste og løp ned til gågata og shopping-senteret før spilleoppdraget ved 13-tiden. Ingen tid å miste, vettu! Charlotte og jeg fant favorittstedet på første forsøk = en billig og god skobutikk. ♥ Vi skjønte fort at vi kom til å ende opp med masse sko, derfor lovet vi oss selv å kjøpe maks to par om gangen, sånn at vi ikke skulle virke altfor desperate. Funket det? Nei.


Breakfast at our Guest House, Greno Hotel.

Før tolv var vi oppe igjen og skiftet til uniformer. En superkul guide kom og ledet oss til sentrum hvor vi skulle ha gatekonsert. Folk stoppet opp, klappet, danset og gav oss penger. Et vellyket oppdrag, med andre ord. 


Gatekonsert utenfor senteret. 

Etter spillinga var det opp igjen til pensjonatet for å skifte og tilbake til sentrum. Vi kjøpte mat på Pizza Hut før vi løp rundt i flere butikker. Forresten må jeg fortelle om Shake Away, en milshakebar med over hundre ulike smaker.


Pizza Hut :)


Shake away ♥ Litt gøy er det jo, for folk som elsker milkshake. 

Middag fikk vi servert før et nytt spilleoppdrag på Grand Hotel. Til tross for at hele korpset holdt på å koke bort under uniformene, virket tilskuerne fornøyde. 


Rena Skolekorps ♥


Dag 3

Dagen startet med tid i byen, eller rett og slett til avslapping for de som kanskje ikke sov all verdens. Jeg var hvertfall ikke under siste kategori. Tulla. Midt på dagen gikk vi i Parade og spilte konsert i Peasholm Lake. 


Ja, jeg skrev "i". Midt på vannet, der satt vi. Ble kjørt ut med båt og greiet. Kaldt, men staslig. 

After the concert and the parade, we got even more freetime. Til oss store jenters skuffelse var alt stengt, så vi lette oss gale etter en butikk for å handle litt godt til kvelden. Aldri har jeg før hørt og sett noen så glade for å finne en åpen matbutikk. Kvelden ble tilbrakt med latter og moro på pensjonatet. 

 

Dag 4

Denne dagen ble tilbrakt i byen York, en times kjøretur fra stedet vi var, Scarborough. En tur i katedralen The Minster, etterfulgt av tid i Jorvik Viking-Centre. Deretter fritid. Hurray! 


Søte gutten ♥


Praying for..?


"You are welcome at these services" Hahaha, Inger Lise. :D


Skummel male-mann. 


Gammel, fin gågate i York.


And guess what? We found McDonalds!

 

Dag 5

Aller siste mulighet til å kjøpe det manglende på ønskelisten ble satt av etter frokost, før avreise til Durham Tees Valley.

I fornøyelsesparken, Flamingoland, fikk både pysene og tøffingene tøyet sine grenser. Jeg tuller ikke en gang, i en av berg-og-dalbanene var jeg sikker på at jeg skulle "gå over på den andre siden". Hvertfall på vei opp mot toppen, før den satte i fart.


Hang og slang med beina, og jeg tenke "HVA F*** ER DET JEG HAR GJORT". (Stjal bilde fra google)


En ekstrem utgave av Tømmerrenna. Og nei, vi ble ikke våte tvers gjennom, fra topp til tå. 

Neste stopp var flyplassen, og de siste timene i England passet ganske greit da omtrent alle var helt utkjørte. Kofferten min veide over 22,5 kilo (maks 23) og håndbagasjen 7,8 kilo (maks 8). Her snakker vi god planlegging, altså. 

Og hva har jeg kjøpt? 


"Nesten så du har kjøpt hele England" - lillesøster. Slapp av, det er noen gaver her også! (Ps. Sjekk lappen til høyre - HEAVY - den hang på kofferten)

Jeg har da hvertfall kost meg på tur! :D

VS: Taylor Swift

I morgen skal jeg og venninna mi på Taylor Swift-konserten i Oslo spektrum. Hun er bare så utrolig søt, akkurat som sangene - både gamle og nye. Åh, jeg gleder meg!

Mine

 

Love Story

 

Jeg må innrømme at jeg for tiden er mest hekta på de nyeste sangene hennes, men jeg kan Love Story (nesten) baklengs. Den er jo helt nydelig.

 Liker du Taylor Swift?

Hvilken sang er finest?

Seminar

Denne helga har skolekorpset seminar, for neste lørdag braker det løs på konkurranse på Lillehammer. Spennende, blir det. Jeg gleder meg, for det er alltid mange kjentfolk og fine musikkinnslag.


Gjemmer meg bak der..


Cecilie(http://gingercecilie.blogg.no/) er tøffere enn toget!
Eline og Oda <3 Bildene er fra en mannekeng-oppvisning før jul.

Bare for å understreke at vi har det dødskult i korpset! :D

Jeg skal gi meg før korpsnerdinga tar helt over.

Har jeg forresten nevnt at årets tur går til England? Det er kult, da.

BTW. Follow my blog with bloglovin

VS: Bruno Mars

I går kom det ut en sak på ABC-nyheter (<-se link) om at Bruno Mars har tilstått i en kokainsak. Jeg velger å ikke ta noen stilling til dette, for jeg synes han er en kjempeflink artist og låtskriver, uansett hva dumt han gjør.

Just The Way You Are

 

Grenade

 

Nå har det seg sånn at jeg har falt skikkelig for Just The Way You Are, så jeg må nok si at jeg liker den best. Teksten og melodien er så søt. Musikkvideoen derimot, er ikke like spennende. Da synes jeg videoen til Grenade er bedre laget.

 Han er jo søt, da!

Hvilken sang er finest?

Hva synes du om Bruno Mars?

VS: Rihanna

Jeg forsøkte på dette med Green Day for et par dager siden, men det skjedde noe rart med designet på bloggen, så jeg måtte fjerne den. Får prøve igjen.

Rihanna er kjempesøt, og har mange fine sanger. Hvilken av disse er best?

Only Girl (In The World)

 

Love The Way You Lie

 

Egentlig liker jeg det meste av musikk, men Rap ligger ikke på topplisten. Jeg synes Love The Way You Lie er en søt sang, hvertfall refrenget. Men faktisk synes jeg Only Girl (In The World) er finere. Kanskje det har noe med at jeg er lei den andre, også?!

 Man kan jo ikke nekte på at Rihanna har hatt mange ulike frisyrer opp gjennom, heller. Jeg tror egentlig jeg er størst fan av det lange håret hennes.

Hva mener du?

Elin, 17

95-modell, tante, NF'er og musikklinjeelev. ♥

Arkiv

 • Juni 2012
 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • Kategorier

 • Blogg
 • De Hvite Busser
 • Elin
 • Hverdags
 • Minner
 • Musikk og korps
 • Noveller
 • Ord, tanker og meninger
 • Tips, latter, motivasjon
 • Utfordringer

 • Designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits