Verdifulle mennesker

Noe jeg har tenkt mye på i det siste, er mennesker som betyr noe helt spesielt (rart med det!). De jeg stadig tenker ekstra mye på, og ikke kan la vær å smile av. Ofte legger jeg merke til noen - ikke alltid av de jeg kjenner best, men likevel - som virkelig bryr seg og ønsker å ta del i det som opptar meg. Jeg er et menneske som virkelig setter stor pris på andre, særlig det at de engasjerer seg. Om det er klemmer eller ord spiller forsåvidt ingen rolle, for tanken er der.


-Weheartit

Gjennom hele livet møter vi mennesker som dette, og enkelte snur verden opp ned (les: på en positiv måte). De forandrer ditt syn på både deg selv og andre, gjør deg oppmerksom og kanskje ekstra følsom. Plutselig er en tid forbi, vi må komme oss videre, forlate, for så å treffe nye mennesker på nye plasser. Noen klarer vi aldri å gi slipp på, de har satt så dype spor, mens andre vokser på helt andre stier. Det er en veldig skummel tanke, men likevel realiteten. 

Nå er en sånn tid for meg. En tid hvor jeg har måttet si farvel til mange av disse høyt verdsatte menneskene. Noen flytter, andre blir, noen vil jeg se ofte, andre ikke. Det er kjempevanskelig, men tanken på at det vil komme nye, viktige personer inn i livet mitt, redder litt av "sorgen". Jeg vet at forandringer og overganger er en del av livet, uansett hvor lite jeg ønsker, og jeg skal klare det som alt annet. 


-Weheartit

Jeg ser tilbake på gamle minner, og kan ikke tenke annet enn at jeg er evig takknemlig for de herlige minnene, som har fått sin plass i hjertet for alltid. Hva hadde jeg vel vært foruten? Selv om jeg skal videre, vil ikke det gamle bli glemt. Aldri. 

Scarborough, England

Noen fine dager på korpstur i England...

Dag 1

Fredag 17. juni dro 46 barn og voksne med buss fra Rena til Gardermoen, fly til England og buss frem til pensjonatene i Scarborough. Vi sov i "Guest Houses", og jeg delte rom med tre intressante jenter; Cecilie, Charlotte og Oda. Etter litt kveldsmat var det rett til sengs.


Standard busstur med korpset. 


Dag 2

Ettersom vi jenter er ekstremt effektive, fikset vi oss, spiste og løp ned til gågata og shopping-senteret før spilleoppdraget ved 13-tiden. Ingen tid å miste, vettu! Charlotte og jeg fant favorittstedet på første forsøk = en billig og god skobutikk. ♥ Vi skjønte fort at vi kom til å ende opp med masse sko, derfor lovet vi oss selv å kjøpe maks to par om gangen, sånn at vi ikke skulle virke altfor desperate. Funket det? Nei.


Breakfast at our Guest House, Greno Hotel.

Før tolv var vi oppe igjen og skiftet til uniformer. En superkul guide kom og ledet oss til sentrum hvor vi skulle ha gatekonsert. Folk stoppet opp, klappet, danset og gav oss penger. Et vellyket oppdrag, med andre ord. 


Gatekonsert utenfor senteret. 

Etter spillinga var det opp igjen til pensjonatet for å skifte og tilbake til sentrum. Vi kjøpte mat på Pizza Hut før vi løp rundt i flere butikker. Forresten må jeg fortelle om Shake Away, en milshakebar med over hundre ulike smaker.


Pizza Hut :)


Shake away ♥ Litt gøy er det jo, for folk som elsker milkshake. 

Middag fikk vi servert før et nytt spilleoppdrag på Grand Hotel. Til tross for at hele korpset holdt på å koke bort under uniformene, virket tilskuerne fornøyde. 


Rena Skolekorps ♥


Dag 3

Dagen startet med tid i byen, eller rett og slett til avslapping for de som kanskje ikke sov all verdens. Jeg var hvertfall ikke under siste kategori. Tulla. Midt på dagen gikk vi i Parade og spilte konsert i Peasholm Lake. 


Ja, jeg skrev "i". Midt på vannet, der satt vi. Ble kjørt ut med båt og greiet. Kaldt, men staslig. 

After the concert and the parade, we got even more freetime. Til oss store jenters skuffelse var alt stengt, så vi lette oss gale etter en butikk for å handle litt godt til kvelden. Aldri har jeg før hørt og sett noen så glade for å finne en åpen matbutikk. Kvelden ble tilbrakt med latter og moro på pensjonatet. 

 

Dag 4

Denne dagen ble tilbrakt i byen York, en times kjøretur fra stedet vi var, Scarborough. En tur i katedralen The Minster, etterfulgt av tid i Jorvik Viking-Centre. Deretter fritid. Hurray! 


Søte gutten ♥


Praying for..?


"You are welcome at these services" Hahaha, Inger Lise. :D


Skummel male-mann. 


Gammel, fin gågate i York.


And guess what? We found McDonalds!

 

Dag 5

Aller siste mulighet til å kjøpe det manglende på ønskelisten ble satt av etter frokost, før avreise til Durham Tees Valley.

I fornøyelsesparken, Flamingoland, fikk både pysene og tøffingene tøyet sine grenser. Jeg tuller ikke en gang, i en av berg-og-dalbanene var jeg sikker på at jeg skulle "gå over på den andre siden". Hvertfall på vei opp mot toppen, før den satte i fart.


Hang og slang med beina, og jeg tenke "HVA F*** ER DET JEG HAR GJORT". (Stjal bilde fra google)


En ekstrem utgave av Tømmerrenna. Og nei, vi ble ikke våte tvers gjennom, fra topp til tå. 

Neste stopp var flyplassen, og de siste timene i England passet ganske greit da omtrent alle var helt utkjørte. Kofferten min veide over 22,5 kilo (maks 23) og håndbagasjen 7,8 kilo (maks 8). Her snakker vi god planlegging, altså. 

Og hva har jeg kjøpt? 


"Nesten så du har kjøpt hele England" - lillesøster. Slapp av, det er noen gaver her også! (Ps. Sjekk lappen til høyre - HEAVY - den hang på kofferten)

Jeg har da hvertfall kost meg på tur! :D

Aller siste skoledag på ÅUS

Avslutningen var veldig fin, til tross for et relativt dårlig klassekor. Taler, gaver, bildevisning og koltbord gjorde sitt til at det ble et vellyket arrangement. Kan i grunn heller ikke være annet enn fornøyd med et vitnemål som i gjennomsnitt viser 5,6. 

Det jeg har gruet meg for så lenge jeg overhodet kan huske, det er nå over. Ærlig må jeg innrømme at å forlate skolen føles helt forferdelig. Selv om det ikke har gått opp for meg, vet jeg at det er sant, og det er en tanke jeg ikke liker. Virkelig ikke. Alle de gode minnene jeg har fra tiden på ungdomskolen, med mennesker som betyr så enormt mye, de er gull verdt. Aldri vil jeg glemme disse tre årene, som har forandret alt. Jeg er evig takknemlig.Tusen takk alle sammen, for noen utrolige år. ♥

Over all forventning

Nå er alt av tentamener, eksamener, undervisningstimer og vanlige skoledager på ungdomskolen over, FOR ALLTID. I dag hadde jeg, sammen med ei venninne i klassen, muntlig eksamen i engelsk. Vi satset høyt, men forventet ikke stort. Ettersom vi ikke ble ferdig med opplegget før kl. 02 i natt, og sto opp tidlig for å øve på selve fremføringen i dag, er det ikke rart vi var litt ekstra nervøse. Heldigvis gikk det over all forventning, med tanke på hvor liten tid vi hadde til å pugge, og da vi ble gitt karakter 6 begge to, fikk vi sjokk. Aldri i verden hadde jeg trodd det - ikke i engelsk. Vi fikk skryt av kjempegod og kreativ fremføringsform, og sensor fortalte at han følte seg som en dommer i X-Factor da vi kom glade og positive inn døra før vi skulle fremføre. Gledestårene var ikke langt unna.


Bilde fra Power Pointen vår. :)

Nå har vi noen dager fri, før det bærer av gårde på klassetur til Tusenfryd. Deretter gjenstår det bare innlevering av bøker og avslutning. Og ja, jeg gruer meg faktisk innmari, selv om det skal bli veldig godt med ferie. 

I helga skal jeg slappe av og hygge meg med noen kjempekoselige mennesker i Hamar, før jeg må gjøre meg klar for den aller siste skoleuka. Tenk på det. Lille meg er ikke så liten lenger. 

Langhelg

Tror dette blir mitt første innlegg uten noe som helst vettugt å skrive om, eller, jeg har hvertfall ikke noe planlagt. Jaja, vi (jeg) prøver og ser hvor det ender. 

Kan fortelle at jeg og ei venninne, Marta, hadde foredrag om Poleturen for niendeklasse i dag. Ettersom de reiser på tur til høsten, tenkte jeg det var en god idé å forberede og gi dem et lite innblikk på hva de har i vente. Det gikk vel greit, det. 


Åååh. Dette er sånn jeg kan le og mimre over i timevis. :') 

Ellers blir jeg bare mer og mer spent på videregående. Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg begynner å glede meg til sommerferie, forandringer, flytting og musikklinja. I går hadde jeg en ganske stor opplevelse, men det kommer jeg kanskje tilbake til senere, hvis dere er snille. På mandag skal jeg til Stange på møte med skolen - det blir jo spennende. Boplass og vitnemål lover godt, så jeg tror ikke jeg bekymrer meg noe særlig for det lenger. Satser bare på å komme opp i noe humant på muntlig. Kroppen min er allerede i feriemodus, FØR eksamen, og det er kanskje ikke så bra. Må nok omstille meg litt til tirsdag. 


Kommer selvsagt til å savne nesten alt og alle, men er ikke så mye å få gjort med det.  ♥

Helgen bringer med seg korpsseminar, spilleoppdrag og forberedelser til Englandstur, som tar plass om litt over to uker. Gleder meg noe innmari, hvertfall hvis jeg slipper å dele rom med lillesøster. Ikke noe personlig (eller jo, og misforstå meg rett), men blir ikke så mye søvn når vi bare ligger og krangler. Haha. Glad i deg!

Håper dere får en fin langhelg, alle sammen! :)

Elin, 17

95-modell, tante, NF'er og musikklinjeelev. ♥

Arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • Kategorier

 • Blogg
 • De Hvite Busser
 • Elin
 • Hverdags
 • Minner
 • Musikk og korps
 • Noveller
 • Ord, tanker og meninger
 • Tips, latter, motivasjon
 • Utfordringer

 • Designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits