Dyre-inspirerte negler

Det var IKKE min idé overhodet, men jeg etterlot neglene mine til Oda. Gjett hva jeg fikk tilbake? Wannabe Zebra- og Leopard-mønstra negler. Faktisk har jeg aldri vært storfan av sånne dyremønstre en gang, men jeg sa at hun kunne gjøre akkurat det hun ville, og vel, det gjorde hun. Vi liker å leke profesjonelle amatører i blant, eller hva? :)
Jada, jeg sparer til lange negler, som alltid.


Er vi ikke søte? (a)Også kan jeg jo fortelle dere at jeg har overlevd både bokmål-, nynorsk- og engelsktentamen. Det er vel en god ting? Kun matte igjen nå, så er de siste heldagsprøvene på Åmot ungdomskole over. Blir spennende å få igjen resultatene på dem, men trist at det er siste gang.

Hihi, hva synes dere om neglene? ;)

Et steg nærmere sommer

Det er så godt når sola skinner etter en lang og mørk vinter. Da blir man alltids lettere til sinns og ser lysere på tilværelsen, eller hva? Her viser gradestokken 10 i skyggen. Endelig går det mot sommer og varmere vær, selv om jeg gjerne skulle hoppet over selve våren.

Jeg er egentlig ikke glad i vår og bløtt, bløtt, atter bløtt, nemlig. Vinterjakka er varm og sommerjakka ennå for kald. All snøen smelter, så uansett hvilke sko jeg har på, blir jeg klissvåt. Nei, jeg har selvfølgelig ikke hørt om støvler. Veiene er verre enn berg- og dalbaner, og er jeg ute og går blir jeg garantert nedspruta av noen litt for ivrige bilister. En ting er hvertfall sikkert, og det er når jeg får lappen skal jeg alltid kjøre sakte over vanndammer når det går mennesker forbi.

 

Men, alt til tross, varmere vær og lysere dager sier man ikke nei takk til.

 

Ønsker alle en fin vår :)

Birkebeinerrennet 2011

En av de to gangene i året at hele Rena blir snudd på hodet. Sentrum fylles opp av gjerder, sperringer, skilter, telt og titusenvis av mennesker. Dette året var det rekordstor påmelding med nesten 16 000 mennesker, og med det omtales Birkebeinerrennet mellom Rena og Lillehammer som verdens største skiløp. Da kan jeg ikke annet enn å si at jeg er stolt av å kunne kalle meg fullt og helt Renaing. :)

Som ungdomsreporter, skribent, for Birken.no (trykk -her-) har jeg, sammen med tre lærere og seks andre elever, vært på Lillehammer og tatt imot de stort sett blide og fornøyde birkebeinerne. I det de går over målstreken i det strålende været, kan de være kjempestolte av å ha gjennomført hele 54 kilometer på ski opp og ned de vakre fjellene her på Østlandet.


- Bilder hentet fra Google og Birken.no

Gratulerer til dere alle, spreke birkebeinere!

Mimrestund - Nobel

Her har jeg laget en liten bildesamling. Før jul var jeg blant de heldige fra ÅUS som fikk være med på det årlige Nobelprosjektet i Oslo. Det var en veldig koselig helg. Nyheter finner du på Ungdomsavisa, og mine opplevelser kan du lese om her.


Mange kjente på Rådhustrappa, før fredsprisutdelingen.


I Oslo var det mange demonstranter, både for og imot fredsprisvinneren.


Kinesisk forkjemper i rullestol, på fredssenteret.


Økologisk kakao - ikke akkurat det beste vi har smakt.


Journalister i Karl Johan.


- Hej!


Før nobelkonserten, ved Oslo spektrum.


Romkamerater :)


Den berømte heisen.


Borte vekk.


Søt tannbørste <3

Når mamma har bursdag...

... må man jo bake.


Sjokolademuffins!


Mens mamma var på jobb.


Ohoi, misfostra melis.


Er ikke hver dag det står muffins i trappa?!- Gratulerer med dagen, mamman min. Jeg er kjempeglad i deg!

VS: Taylor Swift

I morgen skal jeg og venninna mi på Taylor Swift-konserten i Oslo spektrum. Hun er bare så utrolig søt, akkurat som sangene - både gamle og nye. Åh, jeg gleder meg!

Mine

 

Love Story

 

Jeg må innrømme at jeg for tiden er mest hekta på de nyeste sangene hennes, men jeg kan Love Story (nesten) baklengs. Den er jo helt nydelig.

 Liker du Taylor Swift?

Hvilken sang er finest?

Seminar

Denne helga har skolekorpset seminar, for neste lørdag braker det løs på konkurranse på Lillehammer. Spennende, blir det. Jeg gleder meg, for det er alltid mange kjentfolk og fine musikkinnslag.


Gjemmer meg bak der..


Cecilie(http://gingercecilie.blogg.no/) er tøffere enn toget!
Eline og Oda <3 Bildene er fra en mannekeng-oppvisning før jul.

Bare for å understreke at vi har det dødskult i korpset! :D

Jeg skal gi meg før korpsnerdinga tar helt over.

Har jeg forresten nevnt at årets tur går til England? Det er kult, da.

BTW. Follow my blog with bloglovin

Visste du at..

Visse du at jeg alltid har hatt et ønske om å fylle hele rommet mitt med plakater? I flere år har jeg samlet fra diverse jenteblader, mest Topp, men selvsagt har mange blitt ødelagt og kastet. Nå har jeg litt over 80 stk hengende rundt på rommet. Døra, klesskapet og alle veggene. Dessverre leser jeg ikke lenger blader hvor det pleier å være med sånt, så det er nok slutt på plakat-karrieren min...
Ja, jeg hadde/har skikkelig dilla på disney-stjerner osv.


Det ser verre ut enn det er, den hylla der, jeg lover ;o
Bare fordi jeg liker håret hennes. <3


Haha, også måtte jeg ta med pokalene mine fra turn og fotball.

Jeg velger å tro at dette er en helt normal ting i en alder av 16. :D

Den uendelige virkeligheten

Jeg har såvidt begynt å lese litt i "Den uendelige virkeligheten" av Magne Lystad, en uhyre spennende bok om hvordan mennesker opplever verden på en paranormal måte.

Verdensbildet var før dominert av kristendommen, mens det nå i dag bygger på de vitenskapelige eksperimentene og bevisene, hvor vi blir fortalt hvordan verden ble til og henger sammen. Allikevel kommer aldri dette til å bli tilstrekkelig i en forklaring på hvorfor.

Det kan ikke motsies at det er interessant å se alt fra et annet perspektiv. Kanskje livet kan gi mening, hvis ikke alt bare handler om å eksistere fra fødsel til død, ut ifra tilfeldighetene som hvor vi blir født. Hvis man tror på det uendelige liv, med skiftende omgivelser og nye utfordringer, blir det automatisk mer meningsfullt og spennende. Iallefall mener noen det. Den ikke-fysiske virkeligheten strider imot det vitenskapelige verdensbildet. Derfor holder forskerne seg unna oversanselige/ paranormale fenomen. Ofte skjer det at mennesker ser verden gjennom psykologiske opplevelser, men disse kan ikke bygges på laboratorieforsøk. Hva med å åpne øynene for hvordan mennesker selv opplever verden, ikke bare hva apparatene, forskerne og vitenskapen forteller oss? Da er det selvsagt viktig å tro på det som blir sagt, og ikke anse det som fantasier, hallusinasjoner eller lureri. Kanskje vi lever i en virkelighet som er uendelig mye større enn vi tror?

Egentlig er jeg ikke overtroisk (om jeg får lov til å si det) på noen måter, men jeg blir likevel veldig fanget. Hmm. Det blir spennende å lese videre, hvertfall. Kanskje jeg har en annen mening når jeg er ferdig.

Elin, 17

95-modell, tante, NF'er og musikklinjeelev. ♥

Arkiv

 • Desember 2011
 • November 2011
 • Oktober 2011
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011
 • April 2011
 • Mars 2011
 • Februar 2011
 • Januar 2011

 • Kategorier

 • Blogg
 • De Hvite Busser
 • Elin
 • Hverdags
 • Minner
 • Musikk og korps
 • Noveller
 • Ord, tanker og meninger
 • Tips, latter, motivasjon
 • Utfordringer

 • Designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits